Wednesday 28 December 2011

Den manicure er at hjælpe dine negle også

Svagere negle er en indikation af svag bygget krop. Men hvis du arte fit og alligevel dine negle er ikke naturligt, at attraktive prøv så dine hænder, eller jeg mener prøv dine fingre på acryl negle, som er den kunstige modparter, som er anvendt på neglene af damerne til at forbedre deres udseende et skridt videre . Nu er dette betyder ikke, at du kan anvende ethvert akryl produkter til dine negle og få dem til at se der sker, men udvælgelsen af negle bør også ske på en effektiv måde med ordentlig vejledning og rådgivning fra din designer eller kosmetolog.

Den pedicure og manicure er den rutinemæssige behandlinger, du damer får gjort fra den ene gang besøg på skønhedssalonen bortset fra hår indstilling, øjne pande plukning og ansigtsbehandlinger. Den manicure omfatter følgende stilarter og typer afhængig af kundens alder og krav i lejligheden.

Rengøring


Den korrekte fjernelse af snavs fra det første lag af din synd er et must, før der fortages et kemikalie på hænderne, da de er de mest udsatte del af kroppen. Rengøringen er efterfulgt af pack ansøgning om teint forbedring, som er efterfulgt af kunstige negle installation, hvis det kræves.

Akryl negle


Nogle damer udelade dette i deres manicure-session, men nogle teenagere, der elsker flaunting farven og har smukt arty negle gå til dette hver sæson. Den formede og rene nail er ikke naturligvis altid muligt, så fastsættelse af en kunstig acryl sæt negle vil gøre. Disse akryl materialer er limet til de naturlige negle midlertidigt, og hvorefter du kan få dine designet kunstformer og farver på den faste negle. Formen af negle kan bestilles gå efter dit ønske.

Form af negle


Lange fingre vil se flere gode og godt forstærkes, når nail er kvadratiske kanter og har de ikke skarpe hjørner med en lille de-skarphed på kanterne. Hvis fingre er korte og fedt eller muskuløs så de skarpe ovale slutter på neglene vil tage sig godt. Andre end disse fælles dem, er der forskellige andre formede benyttet i acryl negle kunst session lignende til Halloween komme op vampyr negle med skarpere tips eller til en enkel fest en stump og ikke så classy ender er også benyttet til damerne.

Optioner selv i den del af behandlingen i skønhedssalonen er rigelig, men at være opmærksom på er, hvad der er behov for.

No comments:

Post a Comment