Thursday 29 December 2011

Smukke negle udsmykning ideer!


Der er ikke dobbelthed af opfattelse, at piger elsker at gøre dem mere glødende og smukt. Nå, det samme er tilfældet for mændene, men de styling muligheder er meget større for piger end drenge. Piger elsker at gøre hver og hver en del af deres krop pæn og ren. Og der er forskellige kropsdele, hvor en pige elsker at lave nogle ekstra indsats. Ud af de forskellige kropsdele, er neglene en, hvor der er rigelig plads til dekoration.

Dekorere negle med begge hænder er ikke noget nyt for kvinde. Men nail udsmykning måder har oplevet en ændring for hele tiden. Brug af neglelak og negle maling er ikke mere en ny ting for piger. Nu dage, diverse der gøres en indsats for at gøre neglen ser mere smukke og iøjnefaldende. Neglen udsmykning kunst har nået et meget højt niveau nu, og der er stadig masser at komme i dette segment.

Her er nogle interessante ideer til at dekorere dine negle:

  • Tilføjelse glimter din negl, samtidig med at lægge Neglelak på dem er faktisk en meget interessant negle dekoration idé. Du kan enten blande glitrer med de polske eller drys dem på neglen lige efter at have givet et citat af polish til det. Nogle neglelak kommer med glitter sig selv, men du skal være omhyggelig med at matche farven på de både, mens du bruger dem.

  • Brug af dekorative klistermærker er også i meget høj kurs i disse dage. De giver antallet af muligheder for at din negl dekoration indsats. Du bør dog være forsigtig nok kun at købe god kvalitet dekorative stickers. Du kan tilføje dine egne dekorative ideer over disse mærkater.

  • Brug af sol-negle er også en fantastisk måde at dekorere dine hænder. Du kan bære dem over dine negle og beskytte dem fra forskellige skader. De er ikke kun brugt til at forlænge din negl, men også at give dem et stilfuldt look.

  • Brug af søm pen er en anden god måde at dekorere din negl. Du kan tilføje din fantasi til at trække forskellige designs på neglen og gøre dem til at se smukkere.

No comments:

Post a Comment